Xavi Jové aconsegueix els primers punts UCI

Un 21è lloc li va permetre guanyar 10 punts que li serviran per sortir més endavant a les pròximes curses de Marathon

Jové durant la cursa.
Jové durant la cursa. | X.J.

El corredor del Massi-Beaumes de Venise i ciclista de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) Xavi Jové va disputar la Volcat, una prova de quatre etapes de bicicleta de muntanya, amb nivell UCI S1 i presència de corredors internacionals a causa de la possibilitat de poder agafar punts UCI (els 30 primers).

Jové va aconseguir un meritòri 21è lloc, que li va permetre guanyar 10 punts UCI que li serviran per sortir més endavant a les pròximes curses de Marathon. Aquest cop, el ciclista va sortir amb el dorsal 113, des de la fila 20-25 de la graella, el que va suposar un major desgast per avançar cap a les primeres posicions. El corredor està realitzant una gran temporada amb aquesta nova, per a ell, disciplina de ciclisme.