PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció femenina a XV haurà d’esperar per fer el seu debut a casa

Els casos de covid-19 al combinat de l’Arieja ha obligat a anul·lar de la trobada al Nacional

Per El Periòdic

Les jugadores de la selecció femenina a XV, durant un entrenament.
Les jugadores de la selecció femenina a XV, durant un entrenament. | @andorrarugby

Les Grandalles hauran d’esperar per poder debutar a casa, davant els aficionats tricolor. El partit que s’havia de disputar aquest dissabte entre la selecció absoluta femenina a XV i el combinat de l’Arieja no es podrà dur a terme a causa dels diversos casos de covid-19 que han aparegut a la plantilla visitant. Aquesta trobada suposava el fet que la recentment creada selecció femenina a XV disputés el seu primer partit al Principat, i des de la Federació Andorrana de Rugbi s’ha lamentat que les Grandalles «hagin d’esperar a debutar a casa», però «esperem que ho puguin fer aviat».


No obstant això, el fet evident és la bona salut per la qual passa el rugbi femení al país, sent aquest combinat a XV format per jugadores que militen, majoritàriament, al VPC, les mateixes que es van proclamar campiones de Catalunya ara fa un parell de setmanes i que podran competir a la Divisió d’Honor Catalana (a l’espera de veure com acaba configurant-se la competició, que està oberta a establir, de nou, un play-off d’ascens, tal com ha passat aquesta temporada).


Tanmateix, la intenció de la federació amb la selecció femenina a XV és que el combinat pugui disputar, a partir d’aquest estiu, la competició internacional de Rugby Europe. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT