PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

ElRubius acusa Riot Games de ‘hackejar’ Andorra Telecom

La companyia de telecomunicacions pateix un altre atac informàtic

Per El Periòdic

Imatge de la façana d’Andorra Telecom.
Imatge de la façana d’Andorra Telecom. | MARICEL BLANCH

El youtuber ElRubius ha afirmat que Riot Games, una empresa desenvolupadora de videojocs i organitzadora de tornejos d’eSports ha estat la causant dels atacs informàtics patits per Andorra Telecom, «segons un una font de la Deep Web», va opinar.

Els primers atacs es van ocasionar justament quan ElRubius, juntament amb més youtubers estaven celebrant un torneig remunerat anomenat Squid Games, ocasionant que el torneig no es pugués desenvolupar amb normalitat. Per tant, el youtuber va assegurar que el motiu pel qual Riot Games va crear els conflictes online va ser perquè l’empresa havia organitzat un altre torneig del LoL, un joc en línia, i volia tenir ventatja a nivell de visualitzacions. A més, va afegir que va ser «molta casualitat» que passés en el mateix moment en el que s’estava realitant l’altre esdeveniment. Per tant, va deduir que en aquests atacs tan grans ha d’haver-hi algú important al darrere. Els diferents streamers  també van realitzar les seves valoracions. Ibai, per exemple, va confessar que no se li passava pel cap que una companyia tant important fos capaç de jugar tant brut.

Per acabar, ahir va haver-hi una nova incidència en el servei de la xarxa, la qual es va solucionar després d’unes hores. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT