PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Comú d’Andorra la Vella rendeix homenatge a Verdú

La cònsol major, Conxita Marsol, atorga un reconeixement a l’esquiador pels resultats d’aquest any

Per David Sansaloni

D’esquerra a dreta: Marsol, Verdú i Astrié, ahir durant l’homenatge a l’esquiador.
D’esquerra a dreta: Marsol, Verdú i Astrié, ahir durant l’homenatge a l’esquiador. | Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

L’esquiador de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) i campió d’Europa en la disciplina de gegant, Joan Verdú, va rebre ahir una distinció honorífica gràcies als seus resultats i èxits aconseguits durant aquesta temporada, i ho va fer per part del Comú d’Andorra la Vella, específicament de mans de la cònsol major de la parròquia, Conxita Marsol i del cònsol menor, David Astrié. 


Així doncs, Marsol va declarar que «Joan [Verdú] és un dels millors esportistes, ja no sols del país, sinó d’Europa, i per a Andorra la Vella és tot un orgull poder rendir-li aquest homenatge i que pugui donar exemple als futurs esquiadors que, sens dubte, ja tenen una figura en la qual inspirar-se de cara al seu creixement esportiu». Per la seva banda, l’esportista va assegurar que «és un reconeixement molt especial per a mi, com a ciutadà de la parròquia, i més estant acompanyat de la gent que m’envolta i poder gaudir-ho tots». Verdú va voler afegir que «és un honor que se’m valori tota la feina que hi ha al darrere dels resultats», en un acte en el qual també va rebre el pin d’argent de la corporació, en un acte en el qual van acudir familiars de l’esquiador, consellers del Comú i membres de la FAE.

 

Objectiu Copa del Món

 

Una vegada finalitzat l’acte commemoratiu, Verdú va desvetllar una mica què serà la temporada 2022-2023, i malgrat que encara «no hi ha res tancat», va exposar que «volem preparar un projecte molt ambiciós», ja que «l’equip està molt motivat i amb moltes ganes de continuar endavant». La prioritat, però, serà obtenir un bon resultat a la Copa del Món de gegant, i «volem fer una pretemporada a l’alçada de les expectatives perquè s’establiran objectius molt importants». 

 

Les decles

 

Conxita Marsol - Cònsol major d'Andorra la Vella

«Joan [Verdú] és un dels millors esportistes, ja no sols del país, sinó d’Europa, i per a Andorra la Vella és tot un orgull»

 

Joan Verdú - Esquiador de la FAE

«És un reconeixement molt especial per a mi, com a ciutadà de la parròquia, i més estant acompanyat de la gent que m’envolta»

PUBLICITAT
PUBLICITAT