PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Salut detecta dos positius al Cedre dels 304 casos nous

L’StopLab canviarà el dilluns vinent d’ubicació, però seguirà a la capital

Per El Periòdic

La realització d’una prova a una menor
La realització d’una prova a una menor | ANA/M.P.

El Ministeri de Salut ha detectat fins a 304 nous positius de Covid-19 des de la setmana passada, entre els quals dos residents del Cedre. Així ho va informar la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ahir amb funcions de Portaveu, que va precisar que els dos padrins tenen simptomatologia lleu i se’ls donarà d’alta durant les hores vinents.

D’aquesta manera, el total d’infectats a Andorra des de l’inici de la pandèmia se situa en 41.013, dels quals 517 són actius, 40 menys que la setmana anterior. Pel que fa al nombre de recuperacions totals, se situen en 40.343 després que 344 hagin superat la malaltia durant els darrers dies. Les defuncions, sortosament, es mantenen en 153.

Així mateix, la situació a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell continua estable, amb quatre pacients ingressats: dos a planta i dos a l’UCI. En relació amb la població escolar, segons les dades d’ahir, no hi havia cap aula afectada. I respecte de la campanya de vacunació, el total de vaccins administrats ascendeix a 156.667.

En darrera instància, el Govern va exposar que a partir del dilluns vinent, 25 d’abril, l’StopLab abandonarà la plaça de braus i es traslladarà al número 2 del carrer Passatge d’Europa d’Andorra la Vella, segons va informar l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT