Ona Betrian fa vuitena a l’Interdepartamental Individual de França

La gimnasta del Club Artística Serradells es queda a només tres punts d’aconseguir pujar al podi del campionat

Betrian a la competició.
Betrian a la competició. | Club Artística Serradells

El Club Artística Serradells va materialitzar un cap de setmana de «satisfacció» pels resultats assolits al Campionat Interdepartamental Individual de França que es va disputar a Flavin durant la Setmana Santa. El millor resultat de les andorranes va estar a càrrec de la gimnasta Ona Betrian, que va obtenir un total de 43,650 punts, assolint la vuitena posició i quedant-se a menys de tres punts de la tercera classificada.

D’altra banda, també van destacar les actuacions de Lucía Martínez, que va ser 19a en la categoria de 10-11 anys amb un total de 36,400 punts, i de Marta Valero, que va acumular 38,184 punts, sent 22a entre les participants de 12-13 anys.

El Club Artística Serradells va fer un balanç «positiu» de la competició, ja que «la feina feta als entrenaments va permetre que s’augmentés la dificultat dels exercicis de les gimnastes respecte a la primera competició individual». Ara el club està a l’espera que la Federació Francesa faci públic quines de les 11 gimnastes es classifiquen per a la final.