PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detinguda una treballadora per rellogar allotjaments turístics

La interessada, resident temporal, s’hauria lucrat d’uns 900 euros

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu de l’edifici administratiu de la Policia.
Imatge d’arxiu de l’edifici administratiu de la Policia. | SERGI PÉREZ

La Policia va detenir el passat divendres a una dona resident temporal de 33 anys com a presumpta autora d’un delicte contra el patrimoni. Segons va informar ahir el Cos de Policia, la interessada, que realitzava la gestió d’entrades i sortides d’uns apartaments turístics ubicats al Pas de la Casa, en lloga tres sense el coneixement del seu propietari. En aquesta operativa, la interessada s’hauria lucrat de 900 euros.

Es tracta d’una de les 32 detencions que va dur a terme el cos d’ordre al llarg de la darrera setmana (entre l’11 i el 17 d’abril). En concret, les detencions s’han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (sis), contra el patrimoni (un), contra la seguretat del trànsit (19) i per altres delictes (sis).

Pel que fa als delictes contra la salut pública, la Policia va detenir el passat dissabte un home resident temporal de 31 anys al Tarter per possessió de 34 pastilles d’èxtasi, quatre grams de marihuana i una cigarreta confeccionada amb marihuana. El control es va dur a terme en l’aparcament d’un local d’oci nocturn una mica abans de les 20.00 hores. Entre els delictes contra la salut pública també cal destacar la detenció el passat dijous de tres homes no residents de 29, 31 i 33 anys a la frontera del riu Runer. Tots tres accedien al Principat en un turisme particular amb 2,3 grams de cocaïna, quatre pastilles de metamfetamina, 49,2 grams de bolets al·lucinògens, 9,4 grams d’haixix i 1,9 grams de marihuana. De fet, en el mateix pas fronterer es van detenir, els dies posteriors i en diferents operacions, una dona no resident de 37 anys i un home no resident de 28, també per intentar accedir al Principat amb possessió de droga.

D’altra banda, quant als delictes contra la seguretat del trànsit, la taxa d’alcoholèmia més elevada es va registrar el dia 14 d’abril a les 03.19 hores per part d’un home resident de 37 anys. Després del pertinent control realitzat a causa d’un accident, l’interessat va donar una taxa d’1,80 g/l. També cal posar en relleu els registres d’1,51 g/l d’un home resident de 48 anys, d’1,50 g/l ’un home resident de 65 anys, i d’1,35 g/l d’un home resident de 19 anys.

Passant a detallar les detencions per altres delictes, el cos d’ordre va detenir el passat divendres a Andorra la Vella un home resident de 36 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física. Els agents van ser requerits, ja que una persona havia estat agredida amb un got de vidre a la cara i presentava una ferida sagnant a la cella i a la galta esquerra. Segons les manifestacions de la víctima i dels testimonis, l’interessat hauria propinat un cop amb el got gratuïtament i presentava un estat d’alcoholèmia d’1,86 g/l. L’endemà a les 03.00 hores, es va detenir una dona no resident de 23 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física. En una discussió en un local d’oci de la capital entre tres dones, la interessada va llençar una ampolla de vidre que va donar a un altre client del local, provocant-li lesions sagnants a la mà i al braç dret.

Encara a la parròquia d’Andorra la Vella, es van detenir tres persones més per altres delictes. Un home de 29 anys va ser arrestat el dia 16 a les 06.00 hores com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic fruit d’una discussió a la via pública. I el dia 15, els agents van procedir a la detenció d’un home i una dona residents de 51 i 35 anys respectivament, pels mateixos delictes que l’anterior, després de constatar-se que s’haurien agredit mútuament per motius de gelosia.

En darrera instància, un home resident de 53 anys va ser detingut a Encamp el dilluns passat per presumptament haver agredit a la seva parella i a la filla d’ambdós, a banda de presentar una actitud poc respectuosa envers els agents interventors traslladats al lloc dels fets. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT