PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Massana Còmic acosta l’art del dibuix als joves

L’espai ofereix un taller d’iniciació aprofitant les vacances de Pasqua

Per Lídia López

Una mostra exposada anteriorment al Museu la Massana Còmic.
Una mostra exposada anteriorment al Museu la Massana Còmic. | El Periòdic

El Museu la Massana Còmic ha volgut aportar la seva oferta d’oci pels joves del país durant els dies de vacances escolars per la Pasqua. Així, els pròxims dies 21 i 22 d’abril, els adolescents amb curiositats artístiques podran prendre part d’un taller d’iniciació al còmic, que es durà  a terme a les mateixes instal·lacions del museu. Tal com va posar de manifest el responsable del museu i encarregat de dirigir el taller, Marc Huguet, l’objectiu del curs serà aprendre els elements més bàsics de la tècnica del còmic i el dibuix en general, com és el disseny i l’elaboració de les cares i els cossos dels personatges.

L’activitat està pensada per joves d’entre 10 i 14 anys, i s’han estimat unes 12 places, tot i que hi ha marge d’ampliació. «La idea del taller sorgeix perquè jo ja dono classes de dibuix, i la voluntat és poder-ne oferir un tastet a aquelles persones que potser no se les poden permetre», va indicar Huguet, que també va reconèixer que aquesta primera edició del taller servirà com a prova per, en un futur, pensar a ampliar i consolidar l’oferta de cara a les pròximes vacances escolars, com poden ser les de Tot Sants, Nadal o les estivals. A més, com que es duran a terme en el marc de les propostes del museu, la voluntat és que sempre siguin gratuïtes, va remarcar el responsable.

I, més enllà d’oferir una altra proposta als joves, aquesta activitat també té l’objectiu d’acostar l’art del còmic a les noves generacions, ja que tal com apunta Huguet, «els temps han canviat, i ara els joves prefereixen el suport digital al de paper, i estan més interessats en Netflix que en la lectura o el dibuix». Per participar s’ha de reservar trucant al 838 919 o per mail a [email protected]

PUBLICITAT
PUBLICITAT