PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tornen les ajudes per promoure els artistes del país a l’exterior

L’objectiu és fomentar el seu desplaçament a l’estranger durant el 2022

Per El Periòdic

Representació dels pastorets.
Representació dels pastorets. | El Periòdic

El Govern va aprovar el darrer dimecres, a proposta de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, l’obertura de la convocatòria extraordinària per a les bases de les subvencions culturals per a la promoció exterior dels artistes andorrans, corresponent a l’any 2022.

L’ajut es recupera després que l’any passat no es pogués convocar, a causa de les restriccions de mobilitat imposades per la covid-19. Vist que molt recentment s’han aixecat gairebé totes les limitacions a la mobilitat en la majoria de països del nostre entorn, el Govern apunta que escau convocar les subvencions per a la projecció exterior, i aprofitar el que resta d’any perquè els artistes que compleixin els requisits puguin ser ajudats en els seus compromisos contrets a l’estranger. L’objectiu és fomentar el desplaçament d’artistes que tinguin contractades actuacions musicals, representacions teatrals o participacions en exposicions o mostres artístiques a l’estranger i que es desenvolupin durant l’any 2022.

La convocatòria d’enguany preveu les següents disciplines: música, arts plàstiques, arts escèniques i arts visuals. La quantitat total de la partida és de 25.000 euros, que s’afegeixen als 180.000 euros projectats per a les subvencions culturals d’enguany. 
Les persones interessades tenen fins al 18 de maig del 2022 per participar. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT