PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra vol seguir apretant l’Albacete a la classificació

Els d’Eder Sarabia es troben a només un punt dels manxecs, els quals visiten el Castelló a Castalia

Per David Sansaloni

C.Martínez remata una pilota en el partit d’anada contra el Sanluqueño.
C.Martínez remata una pilota en el partit d’anada contra el Sanluqueño. | @FCANDORRA

L’FC Andorra no vol despenjar-se de la primera posició, la qual atorga l’ascens directe cap a la Segona Divisió. Aquest cop, l’equip dirigit per Eder Sarabia viatja cap a Sanlúcar de Barrameda, en la província de Cadis, per enfrontar demà, a partir de les 12.00 hores, l’Atlético Sanluqueño a l’estadi de El Palmar.


Després de guanyar al Reial Madrid la setmana passada a l’Estadi Nacional en un duel d’allò més disputat, els andorrans arriben a la cita en un moment dolç i amb confiança. D’igual manera, amb els gaditans ocupant la 16a posició (de 20 equips) a la classificació, sembla el millor escenari per continuar posant pressió a l’Albacete, que no tindrà una sortida fàcil en enfrontar el CE Castelló demà també, a partir de les 17.00 hores, a l’estadi de Castalia, un dels històrics en aquesta lliga.


«L’any que estem vivint és impressionant», va declarar Sarabia una vegada finalitzat el duel contra el Reial Madrid, mentre es lamentava que «no quedessin 30 partits més en compte de set per seguir gaudint». El tècnic basc va deixar clares quines havien estat les claus de la victòria, i que s’havien de repetir en els següents duels, començant per «recuperar el caràcter i la identitat quan ens han empatat» i seguint amb la «capacitat per tornar a dominar, sense precipitar-nos, i establint el joc que volíem».


Precisament, aquest es va marcar com un dels punts a millorar, el fet d’oferir-se més amb la pilota, de controlar i de ser atrevits en els moments on el rival més apreta, segons va dir Sarabia, i altre punt clau serà el fet de millorar les actuacions fora de l’Estadi Nacional, on a l’equip continua costant-li aconseguir punts. Dels darrers cinc partits com a visitant, l’FC Andorra ha recollit una victòria, dos empats i dues derrotes, mentre que l’Atlético Sanluqueño no acaba de trobar-li el punt a la competició, registrant dues victòries, un empat i dues derrotes a casa.


Amb aquest context, els tricolor necessiten materialitzar bons resultats contra els equips de la part baixa per intentar disputar-se de tu a tu els partits contra els clubs de la part alta de la classificació. El que no és cap secret és que l’FC Andorra té fixada la mirada en la trobada del pròxim dia 8 de maig, on s’enfrontarà a l’Albacete a l’Estadi Nacional. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT