PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Roca Junyent redactarà la llei per al cultiu de cànnabis

El model ha de preveure la participació del sector ramader d’Andorra

Per El Periòdic

Cànnabis terapèutic.
Cànnabis terapèutic. | El Periódico de Catalunya

El Consell de Ministres va aprovar el darrer dimecres l’adjudicació de l’assessorament en el redactat de l’avantprojecte de Llei per al cultiu del cànnabis, que ha recaigut al bufet Roca Junyent. 

Així doncs, amb aquesta adjudicació de segueix l’estratègia definida pel Govern en el full de ruta (Horitzó23), per facilitar la inversió privada en la indústria del cànnabis utilitzat en cosmètica i en farmàcia. Per tant, seguint amb el compromís contret de l’Executiu per l’exploració del projecte, la redacció del text legal s’ha d’elaborar de forma transversal i en cooperació amb els possibles implicats. El ministre de Finances, Eric Jover, va assegurar que «és una oportunitat econòmica per al país, però sabem que hi ha riscos que estan vinculats. Per això cal ser prudents».

Per acabar, les tasques principals de l’adjudicatari consistiran en l’estudi de la normativa i els antecedents concrets, la redacció dels documents sol·licitats i la seva entrega, la revisió dels documents en reunions organitzades a aquest efecte, tant en l’àmbit intern com amb els sectors privats, i la posterior elaboració dels texts definitius, d’acord amb les conclusions de les reunions. A més, el model ha de preveure la participació, directa o indirecta, del sector ramader d’Andorra per impulsar la seva diversificació. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT