PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els Isards busquen una victòria necessària a Sèrbia

Paul Alieu i Thierry Barbiere marxen amb 22 jugadors a causa de les lesions

Per David Sansaloni

Paul Alieu i Felip Gallardo, ahir durant la previa del partit dels Isards a Sèrbia.
Paul Alieu i Felip Gallardo, ahir durant la previa del partit dels Isards a Sèrbia. | EL PERIÒDIC

Els Isards afronten l’última jornada del grup de la Conferència 2 Sud, i ho faran a Sèrbia contra aquest mateix combinat nacional en un duel que serà decisiu per a aconseguir materialitzar la salvació en aquesta divisió.


La darrera derrota, contra Bulgària a l’Estadi Nacional per només quatre punts de diferència ha deixat els andorrans en una situació delicada. Turquia, que avui dia ocupa l’última posició a la classificació, compta amb un partit menys i, en cas de guanyar els dos que els hi queden, i si Andorra no puntués en aquest, podria donar-se el cas d’un possible descens. No obstant això, les possibilitats són mínimes, encara que matemàticament possibles.


Els del Principat no volen «complicar-se», segons va declarar ahir el seleccionador nacional, Paul Alieu, i «sortirem, com sempre, a intentar guanyar o, com a mínim, treure algun punt». En aquesta ocasió, el cos tècnic marxarà cap a Sèrbia amb un total de 22 jugadors, sent Pep Arasanz, Arnau Granyena i Miqui Ortega les novetats en comparació a la llista de convocats presentada contra Bulgària. Aquest nombre mínim d’integrants ve donat a causa, entre altres coses, del play-off disputat pel VPC el cap de setmana passat, que es va saldar amb alguns lesionats.


«Les baixes a la davantera ens preocupen una mica, ja que Sèrbia és una selecció similar a Bulgària, molt potent», va dir Alieu, mentre afegia que «marxem amb els jugadors que tenim, confiem plenament en ells i sé que ho donaran tot al terreny de joc». Finalment, la victòria, segons el tècnic, passarà per «millorar el nostre tres-quarts, i si fem el que hem entrenat podem fer molt de mal». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT