PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andbank patrocinarà el fondista Irineu Esteve

El conveni durarà dues temporades, fins al 2023

Per El Periòdic

Esteve i Cabanes, durant la firma del conveni.
Esteve i Cabanes, durant la firma del conveni. | ANDBANK

Andbank i el fondista de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) Irineu Esteve, que acumula diverses victòries com a esportista professional i ha participat en nombroses competicions a través de la Federació Andorrana d’Esquí, van presentar el conveni pel qual acorden el patrocini de l’entitat al fondista per dues temporades, fins al 2023. 

«Estem molt contents de donar suport a l’excel·lent professional que és l’Irineu», va comentar Cabanes, mentre afegia que «fa molt temps que patrocinem la secció d’esquí de fons de la Federació, però volíem fer palès la nostra confiança en la persona d’aquest esportista que és un bon referent i un gran exemple per al nostre país». 

Per la seva banda, Esteve va declarar que «és un honor poder tenir el suport d’una entitat amb el renom d’Andbank. Suposa un estímul per poder continuar amb el treball que vam iniciar fa uns anys i que seguirem en la mateixa línia per assolir els millors resultats». El de la FAE, que a principi de temporada va patir una pneumònia que el va aturar durant un mes, va acabar la temporada en un molt bona forma física gràcies al treball en equip que aplega als membres de la FAE, entrenadors i tècnics, i al model de treball que els fa assolir una millora constant. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT