PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús acaba sisè al simulacre de cursa a Jerez

L’andorrà va aconseguir situar-se cinquè en més d’una ocasió, però no va poder mantenir la posició

Per El Periòdic

Cardelús durant l’entrenament.
Cardelús durant l’entrenament. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús i l’equip Avintia Esponsorama van completar ahir la tercera i última jornada del segon test de pretemporada que els participants de la Copa del Mon Enel de MotoE van fer al circuit de Jerez. El test va tancar un simulacre de cursa a nou voltes, en el qual Cardelús va acabar ocupant la sisena posició, a una sola dècima del cinquè classificat. L’andorrà va aconseguir situar-se cinquè en més d’una ocasió, però no va poder mantenir la posició. 

L’andorrà havia començat el dia marcant el 8è millor registre de la segona sessió amb un 1.50.401. A la jornada previa, tant Cardelús com la majoria de pilots no van sortir a pista, i dilluns va estar entre els sis primers al llarg de tota la jornada.

El pilot de l’equip Avintia Esponsorama valora d’aquesta manera els tres dies de treball amb la moto Energica al traçat andalús: «El simulacre de cursa d’aquest dimecres ens ha fet veure més o menys on estem i el sisè lloc final i la meva volta ràpida ens confirmen a la part alta d’aquest categoria tot i que, per una banda, crec que encara podem polir algunes coses i, per l’altra ha estat una llàstima cedir el cinquè lloc per una dècima de segon. Deixo Jerez força satisfet de la feina feta, amb bones sensacions i il·lusionat de cara a l’inici del Campionat. Al marge de la posta a punt de la moto i els temps, en aquest test també hem treballat en el pilotatge i, concretament els avançaments, que en aquesta categoria son més complicats pel pes i les característiques de les motos. En algunes voltes, he sacrificat els registres finals per poder quedar-me darrere d’altres pilots i treballar els avançaments».

PUBLICITAT
PUBLICITAT