PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marta Martínez debuta al Campionat de Catalunya

Marc Martínez segueix disputant la competició sub-18

Per El Periòdic

Marta Martínez, a Tarragona.
Marta Martínez, a Tarragona. | Federació Andorrana d\'Escacs

La jugadora del GEVA-CEA Marta Martínez va debutar al Campionat de Catalunya sub-8, que s’ha disputat entre el 9 i l’11 d’abril a l’hotel Palas Pineda, situat a Vila-Seca (Tarragona). Martínez, que era la primera vegada que competia, va aconseguir uns meritoris 2,5 punts de vuit possibles, tots ells per taules, i va finalitzar la 60a de la classificació.


D’altra banda, el seu germà i actual campió juvenil d’escacs d’Andorra, Marc Martínez (1952 FIDE), continua disputant el Campionat de Catalunya sub-18 que se celebra del 9 al 14 d’abril a la mateixa localització. Martínez es troba actualment dins de les 10 primeres places de la classificació, amb quatre punts de sus, i encara queden per disputar tres rondes més després de guanyar a Cèsar Cervera (1509 FIDE), Jordi Olcina (1780 FIDE), Armand López (1833 FIDE) i Josep Navajas (1896 FIDE), i perdre contra el Mestre FIDE Carles Martín (2228 FIDE) i el número dos de la classificació inicial, Edgar Roca (2247 FIDE).


Amb el debut de Marta Martínez i les bones actuacions realitzades fins al moment de Marc Martínez confirmen el bon estat de forma de la base de l’escac andorrà, així com també la progressió de les principals joves figures de l’esport. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT