L’Andorra Club Gel guanya experiència internacional

Andrea Pazos, Emma Hidalgo, Raul Garcia i Ainara Zazo van ser els representants a Luxemburg i Itàlia

Els representants andorrans durant una de les competicions.
Els representants andorrans durant una de les competicions. | Andorra Club Gel

Els patinadors i patinadores de l’Andorra Club Gel, convocats per la Federació Andorrana d’Esports de Gel, van participar en dues competicions internacionals de patinatge artístic sobre gel. La primera d’elles, la Coupe du Printemps de Luxemburg, celebrada del 17 al 20 de març, va reunir competidors tricolor en categories ISU Senior, Junior, Novice Advanced i Basic Novice, i també en categories Interclub. Andrea Pazos, Emma Hidalgo i Raul Garcia es van disputar una lloc en la categoria ISU Novice Advanced, mentre que Enola Poulain ho va fer en categoria Pre-Novice.

Les andorranes en categoria Novice Advanced van classificar-se en 20a i 24a posició respectivament, mentre que en categoria masculina es va obtenir una 5a posició. Finalment, en categoria Pre-Novice es va registrar una 6a posició.

La segona competició va ser l’Egna Spring Trophy, que se celebra anualment del 7 al 20 d’abril, a la problació italiana d’Egna (Trentino), i van ser Andrea Pazos, Emma Hidalgo i Ainara Zazo en categoria femenina, i Raul Garcia en masculina els encarregats de representar el país. Les patinadores del Principat van presentar els seus programes curt i llarg en dos dies de competició, classificant-se en 18a, 20a i 21a posició, millorant les seves puntuacions globals, mentre que en vategoria masculina es va aconseguir una 11a posició.