PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un edifici s'ensorra a Organyà i afecta el trànsit a la C-14

Afortunadament, l'accident no ha causat ferits

Per El Periòdic

Enfonsament d'un edifici deshabitat al peu de la carretera C-14, a Organyà
Enfonsament d'un edifici deshabitat al peu de la carretera C-14, a Organyà | Ajuntament d\'Organyà

Un edifici antic situat al peu de la carretera C-14, a Organyà, s'ha ensorrat parcialment aquest dimecres al matí. L'incident ha obligat a tallar inicialment la via i posteriorment s'hi ha establert pas alternatiu, cosa que ha generat problemes de trànsit que encara continuen a aquesta hora.

Segons ha informat la Direcció General d'Emergències, l'avís de l'esfondrament s'ha rebut a les 08.12 hores. Els fets s'han produït al punt quilomètric 161, a l'entrada nord del nucli urbà d'Organyà. Per causes que ara s'investiguen, ha cedit el mur lateral de la casa, que està deshabitada des de fa temps. Aquesta part ha col·lapsat i ha deixat a la vista l'interior de l'immoble, també molt deteriorat pel pas del temps.

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers. També s'hi han apropat un tècnic de l'Ajuntament d'Organyà i una empresa amb qui ha contactat el propietari de l'edifici perquè es facin càrrec de la retirada de runa. A la vorera i a la calçada de la carretera hi han caigut una gran quantitat de pedres que formaven part de la paret, juntament amb algunes travesses de fusta. L'accident no ha causat ferits. Alguns veïns ha comentat des de les xarxes socials que l'edifici ja feia temps que estava en mal estat i que "es veia venir que qualsevol dia s'ensorraria", tal com ha informat RàdioSeu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT