PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra goleja Àustria per 1-5

Els tricolor acaben amb bon gust el Premundial

Per El Periòdic

L’absoluta celebra la victòria.
L’absoluta celebra la victòria. | FAF

La selecció absoluta de futbol sala va tancar de manera dolça el Premundial que es trobava disputant a Suècia. Els homes dirigits per Talin Puyalto van passar per sobre del combinat austríac i van vèncer en aquesta darrera jornada per 1-5.


Els gols de Guillem Castro, Èric Mesquita, Oriol Rodríguez i el doblet de Christian Regalo van servir per donar l’alegria que tanta falta feia després de lluitar cadascun dels tres partits disputats i no aconseguir el premi de la victòria. Andorra va perdre per 2-3 en la primera jornada davant Albània, mentre que en la segona, després d’anar-se’n al descans 1-2 a dalt contra Suècia, els amfitrions van capgirar el marcador per finalitzar amb un 2-6.


D’aquesta manera, els tricolor tornen al Principat amb un marcador favorable i l’experiència d’haver competit internacionalment, sent el debut en competició oficial de tot el cos tècnic, encapçalat per Puyalto. «Estem molt contents amb el resultat, ja que aquesta selecció havia guanyat a Albània i empatat contra Suècia. Tota la sort i encert que no vam tenir les darreres jornades ha sortit avui», va dir Puyalto. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT