PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’anada com a referència

El MoraBanc ja va vèncer el Gran Canària l’octubre passat per 87-71 i busca repetir l’alegria a les illes

Per David Sansaloni

Els jugadors celebren la victòria davant el Gran Canària en el partit d'anada, al Poliesportiu.
Els jugadors celebren la victòria davant el Gran Canària en el partit d'anada, al Poliesportiu. | acb Photo / Albert Martín

El MoraBanc es troba, des de fa uns dies, a Gran Canària per disputar una nova jornada de la Lliga Endesa. En aquest cas, l’equip dirigit per Davdi Eudal es veu les cares amb el mateix Gran Canària, al Gran Canària Arena a partir de les 21.30 hores, en la qual és una nova oportunitat per intentar sortir del pou a la classificació de la competició domèstica després de quedar-se a les portes el cap de setmana passat, a Màlaga davant l’Unicaja.


La polèmica jugada que es va donar en els últims segons d’aquest darrer partit, en la qual es va xiular una falta en atac molt rigorosa a Babatunde Olumuyiwa, segueix donant voltes, i és que ahir a la tarda va ser el president del MoraBanc, Gorka Aixàs, qui es va pronunciar al respecte. «Premi al trampós... Molt cansat de tanta permissivitat amb les simulacions. Ai! Si veiéssim això en una final amb els protagonistes habituals... Aquí, uns altres, sembla que no ens juguem res», va publicar el mandatari en Twitter.


No obstant això, el missatge des del vestidor continua sent esperançador, i així ho va deixar clar Eudal. «Vam sortir reforçats del partit a Màlaga, i ara ens toca confirmar-ho en aquest a Canàries, en una pista complicada», va dir el tècnic, mentre afegia que els locals «són un gran equip, que proposen un bàsquet senzill però efectiu, i ens obligaran a donar el màxim de nosaltres si volem aconseguir la victòria. D’altra banda, el pivot Moussa Diagne també va voler llançar un missatge d’optimisme, assegurant que «estem trobant el camí que volem recórrer i interioritzant la manera de jugar, tant en atac com en defensa».

 

Els casos de Cline i Noua

 

L’entrenador del MoraBanc va donar el seu punt de vista pel que fa a l’arribada de l’aler-pivot estatunidenc TJ Cline i la sortida d’Amine Noua, cedit a l’Estrasburg. «El club va considerar, amb el meu beneplàcit, que Amine [Noua] no estava rendint al nivell que necessitàvem, i vam decidir fitxar un altre jugador en la mateixa posició», va dir Eudal. Tanmateix, l’andorrà va voler ser clar en afirmar que «sabem que els que hem de salvar la situació som els que ja estàvem aquí, els que vam començar la temporada, però és cert que un cop de mà sempre ve bé». 

 

Les decles

 

David Eudal - Entrenador del MoraBanc

«Vam sortir reforçats del partit a Màlaga, i ara ens toca confirmar-ho en aquest a Canàries, en una pista complicada»

 

Moussa Diagne - Jugador del MoraBanc

«Estem trobant el camí que volem recórrer i interioritzant la manera de jugar, tant en atac com en defensa»

PUBLICITAT
PUBLICITAT