PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Recerca d’ous de colors per donar ‘Canya als museus’

Els escenaris són el Museu de l’Automòbil i la Casa d’Areny-Plandolit

Per El Periòdic

L’interior del Museu Casa d’Areny-Plandolit.
L’interior del Museu Casa d’Areny-Plandolit. | VISIT ANDORRA

El proper dissabte 16 d’abril les persones que visitin el Museu Nacional de l’Automòbil o el Museu Casa d’Areny-Plandolit podran participar en el joc de recerca d’ous de Pasqua. Per celebrar aquestes dates festives, l’Àrea de Museus i Monuments del Ministeri de Cultura ha preparat aquesta activitat especialment vinculada amb la festa a l’agenda d’activitats dels museus. Així, s’han amagat un seguit d’ous de colors pels dos museus, que els visitants hauran de descobrir no solament fent servir la vista, sinó també l’enginy. Un seguit de pistes visuals i escrites els seran de gran ajuda per poder trobar-los tots i aconseguir, a la sortida, els preuats ous de xocolata.

L’activitat està pensada per a tots els públics i es durà a terme durant tot el dia, de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00 hores. Per participar-hi només cal adquirir l’entrada habitual a la taquilla dels museus.

El passat mes de febrer, el Govern va presentar el programa Canya als museus a través del qual es pretén incentivar el públic local, i també visitant, per convidar-lo a redescobrir i visitar els centres culturals del país. Després de Setmana Santa el pla seguirà amb un taller gratuït de punts de llibre per Sant Jordi, als afores de la Casa d’Areny Plandolit, i per celebrar el Dia internacional del jazz, el 30 d’abril, el Museu Nacional de l’Automòbil acollirà un concert a càrrec d’A&K duet sota el títol Jazz i automòbils. L’esdeveniment serà a les 20.00 hores i tindrà un preu de sis euros. El programa Canya als museus continuarà fins dissabte 11 de juny i totes les activitats es poden consultar al web del Ministeri de Cultura. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT