PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El ‘meeting’ de natació clou amb èxit de participació

Rigau avança que l’esdeveniment es podria ampliar a tot un cap de setmana

Per El Periòdic

Deportistes guardonades i familiars de la 28a edició del Meeting
Deportistes guardonades i familiars de la 28a edició del Meeting | Comú d’Encamp

El Complex Esportiu d’Encamp va acollir el cap de setmana passat la 28a edició del Meeting internacional de natació, que ha recuperat pràcticament la normalitat amb més de 360 esportistes, provinents de 13 clubs nacionals i internacionals.

La jornada es va desenvolupar en dues franges horàries, al matí per les categories prebenjamí, benjamí i màsters, i a la tarda per les categories més grans. A les dues entregues de premis hi va participar el conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, que va destacar que «estem molt contents de l’ambient que porta al poble l’organització d’esdeveniments com el Meeting de natació, els quals suposen un nombre important de pernoctacions i d’activitat a la parròquia». 

El conseller va felicitar l’organització per la represa amb èxit de la trobada esportiva després de la situació d’emergència sanitària. La cerimònia d’entrega de trofeus també va comptar amb la presència del secretari d’Esports del Govern d’Andorra, Justo Ruiz, i el president de la Federació de Natació, Joan Clotet. 

La presidenta del Club Natació d’ Encamp, Elsa Rigau, va agrair la participació de tots els clubs, i també als esportistes i als familiars, que en aquesta edició ja els han pogut acompanyar i ser presents durant la competició, perquè s’ha recuperat la presència de públic a les grades de la piscina. Rigau va avançar que «ens plantegem la possibilitat d’ampliar a tot el cap de setmana l’esdeveniment per la bona resposta i l’alta participació dels clubs». 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT