PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detinguda una dona per conduir sextuplicant la taxa d’alcoholèmia

La Policia arresta 25 persones la darrera setmana i decomissa gairebé 10 grams de diverses drogues

Per El Periòdic

Uns agents del Cos de Policia
Uns agents del Cos de Policia | ANA / L.G.

La Policia va detenir la setmana passada una dona, resident de 32 anys, per conduir amb una taxa d’alcohol en sang que sextuplicava el límit permès – 3,66 g/l–. Aquesta és una de les actuacions més destacades que figuren al balanç de detencions que el cos d’ordre publica setmanalment, en el qual consta que durant els darrers set dies es van controlar un total de 25 persones per alguna mena d’infracció, entre les quals 10 per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues. I, encara en el mateix grup d’infraccions, cal posar en relleu la detenció d’un home resident de 23 anys que, a banda de registrar una taxa d’alcoholèmia d’1,32 g/l i positiu a la prova de tòxics salivar, també se li va trobar en la seva possessió un gram d’haixix i se’l va acusar d’un presumpte delicte contra la funció pública per fer cas omís a les indicacions dels agents i fugir.

Una altra de les intervencions que ressalten és l’arrest d’un home, no resident de 65 anys, al Port d’Envalira com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni en haver robat un vehicle a Escaldes-Engordany. Segons s’explica al balanç policial, els fets van tenir lloc el darrer diumenge, dia 10, als volts de les 16.00 hores, moment en el qual els agents van ser alertats per part del propietari de l’automòbil, qui afirmava haver deixat un moment el cotxe amb les claus al volant mentre descarregava i portava les bosses de la compra al seu domicili. Arran de la incidència, els efectius del cos van desplegar un dispositiu per localitzar l’automòbil, el qual va ser controlat a la CG-2 a l’alçada de la rotonda de Grau Roig.

Respecte a les detencions per delictes contra la salut pública, el cos d’ordre va decomissar gairebé 10 grams de diverses drogues i van detenir cinc persones en el decurs de la darrera setmana. En destaca la detenció d’un home no resident de 24 anys que accedia al Principat per la frontera del riu Runer en un turisme, per la introducció d’1,2 grams de cocaïna i 4,7 grams de marihuana. En relació amb les actuacions per altres delictes, destaca l’arrest d’un home, resident de 28 anys, la matinada del diumenge al Pas de la Casa com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física i contra la funció pública per haver tingut un comportament desproporcionat i agressiu envers dues dones i un home, amb els quals hauria sortit de festa aquella nit, i per haver oposat resistència als agents. Així mateix, es va detenir un home, no resident de 29 anys, per lliurar al servei d’Immigració documentació inautèntica referent a la seva activitat laboral al país d’origen.

PUBLICITAT
PUBLICITAT