PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La mecànica complica el cap de setmana a Ferré

El de l’ACA no pot classificar en cap competició

Per El Periòdic

Ferré durant la jornada.
Ferré durant la jornada. | ACA Esport

El jove pilot de l’ACA Raül Ferré va debutat aquest cap de setmana en la 48a edició de la pujada al Col SaintPierre, segona prova del Campionat de França i primera de l’Europeu 2022. L’andorrà no va tenir la sort de cara, ja que la mecànica del nou SilverCar no va jugar a favor seu. Una avaria en la caixa de canvis dissabte i una avaria del selector de la mateixa caixa el diumenge sols van permetre que el pilot efectues una pujada d’entrenaments, sense possibilitat de disputar les dues restants, i una sola pujada de cursa. Aquest context va deixar fora de classificació automàticament al jove pilot, tant en campionat de França com d’Europa, ja que en els dos campionats cal sumar els temps de dues pujades de cursa.

Ferré va optar per aprofitar cada quilòmetre de l’única pujada per treure conclusions del traçat de cara a noves participacions i rodar la mecànica per millorar la posada a punt del nou monoplaça.

 

  • Raül Ferré: «Ha estat un cap de setmana atípic, no he pogut competir al màxim nivell i he decidit aprofitar cada oportunitat per posar a punt el nou monoplaça de SilverCar. L’equip ha treballat de valent però la mecànica ha estat capriciosa i no ho ha posat fàcil. Em quedo amb el que hem aprés».

 

  • Toti Sasplugas(secretari general ACA): «Cal buscar la part positiva del cap de setmana que és, sens dubte, la professionalitat del Raül. No és gens fàcil per un pilot acostumat a lluitar sempre al 100% gestionar una situació així, però ha decidit aprofitar cada minut i cada kilòmetre per continuar avançant en la seva formació.»
PUBLICITAT
PUBLICITAT