PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Canvi de peces

El MoraBanc fitxa l’aler-pivot estatunidenc TJ Cline i Amine Noua acabarà la temporada a l’Estrasburg

Per David Sansaloni

A l’esquerra, Cline durant un partit amb l’Hapoel Holon. A la dreta, Amine Noua durant un partit al Poliesportiu aquesta temporada.
A l’esquerra, Cline durant un partit amb l’Hapoel Holon. A la dreta, Amine Noua durant un partit al Poliesportiu aquesta temporada. | Hapoel Holon / acb Photo - Albert Martín

El MoraBanc troba l’home alt que estava buscant. El club va anunciar ahir de manera oficial la incorporació de l’aler-pivot estatunidenc Timothy Joseph T. J. Cline. El jugador, que arriba de competir en el play-off de l’NBA G League amb els Capital City Go Go, té 27 anys, fa 2,06 metres d’alçada i arriba «en forma», segons va dir el MoraBanc, ja que estava acreditant 10,4 punts i 3,7 rebots per partit.


Precisament, l’àmbit anotador ha sigut un dels factors determinant perquè Cline acabés al Principat, però, tanmateix, els gairebé quatre rebots per trobada també han sumat, i molt, a favor seu. Amb l’arribada de Yannick Franke ja va quedar clar que als tricolor els faltaven punts a les mans i s’havia de solucionar, i amb el fitxatge de l’estatunidenc es referma aquesta condició, i suma a un dels altres aspectes que tants mal de caps ha provocat al cos tècnic aquesta temporada, com són els rebots.


«Cline és un jugador amb molta energia, que ens pot ajudar molt, i que té força experiència al bàsquet europeu, ja que ha jugat a Itàlia, Turquia i Israel», va afirmar el general manager del MoraBanc, Francesc Solana, qui va voler subratllar també que «en tots els equips que ha jugat ha mostrat el seu caràcter guanyador i la seva intensitat, dos elements que seran molt importants en aquesta recta final de temporada».


Amb l’entrada de l’aler-pivot al roster de David Eudal, algú havia de sortir primer, i aquest ha sigut Amine Noua. El francès, segons va comunicar ahir el club, acabarà la temporada cedit a l’Estrasburg després que ambdós conjunts arribessin a un acord. La temporada de Noua al Poliesportiu ha estat marcada per la irregularitat, que va anar a més després que agafés la covid-19 i li quedessin seqüeles i dolors dels quals els serveis mèdics no van saber diagnosticar la procedència. Així doncs, l’aler-pivot francès s’acomiada del Principat amb un total de 21 partits, 6,7 punts, 2,3 rebots i 0,5 assistències per partit a la Lliga Endesa. 

 

Les decles

 

Francesc Solana - General manager

«En tots els equips que ha jugat ha mostrat el seu caràcter guanyador i la seva intensitat, dos elements importants»

 

El perfil

 

Timothy Joseph Cline - Jugador del MoraBanc

 

T. J. Cline (Plano, Texas, 22 de juliol de 1994) és un aler-pivot de 2,06 metres d’alçada que arriba al Poliesportiu per reforçar la zona interior. Un home alt amb característiques de més baixos, ja que compta amb un gran dinamisme i moviment sota la cistella. No obstant això, a Cline se l’ha vist assistint des de la línia exterior, i fins i tot atrevir-se des de més enllà dels 6,75 metres. Un jugador de lluita i caràcter sobre el parquet que pot permetre l’equip arribar al nivell físic òptim per poder competir els partits fins a l’últim instant.

PUBLICITAT
PUBLICITAT