PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Victòria dels cadets de la selecció contra l’Oarsoaldea

Els juvenils lluiten, però cauen per 13-35

Per El Periòdic

Un instant de la jornada.
Un instant de la jornada. | FAH

La selecció andorrana cadet i juvenil va afrontar ahir la primera jornada del torneig de la Lloret Cup 2022. Els equips de la Federació Andorrana d’Handbol (FAH) de categoria infantil, cadet i juvenil es van desplaçar a la ciutat de la Selva de Lloret de Mar per disputar aquesta competició internacional per valorar el seu estat esportiu, segons es va afirmar des de la mateixa entitat.


En aquesta primera cita, els cadets van obtenir la victòria contra l’equip basc d’Oarsoaldea Eskubaloia, on els andorrans van demostrat el seu bon nivell físic i esportiu amb victòria clara per l’equip tricolor (14-20). Els del Principat van dominar el marcador en tot moment, destacant la bona acció ofensiva de Gerard Esparza i l’acció defensiva del jugador infantil, Martí Aparicio.


D’altra banda, els juvenils es van enfrontar també a l’equip del país basc, i en aquest cas els del nord d’Espanya van ser superiors físicament, empirtant-se la victòria per 13-35. Cal destacar la bona actitud defensiva dels andorrans, que van posar en pràctica els conceptes defensius treballats durant la temporada. Finalment, l’equip Infantil debutarà avui contra l’Handbol Poblenou. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT