Arnau Graslaub guanya el Campionat de Catalunya en júnior

A més, l'andorrà aconsegueix ser top10 de la classificació general

Graslaub durant la cursa.
Graslaub durant la cursa. | FAC

Cap de setmana rodó per a l’equip de descens de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) al Campionat de Catalunya celebrat ahir a la Sorrera Bike Park, a la Garriga. Arnau Graslaub es va alçar com a campió, tant a la classificatòria com la final, amb gran autoritat amb gairebé tres segons de diferència del segon classificat, essent el segon cop que assoleix aquest campionat a la seva carrera esportiva, aquest cop com a júnior. A més, Graslaub va aconseguir ser top10 de la classificació general, amb un 9è lloc.

D’altra banda, Alex Iscla, corredor sub-23, va quedar en un gran 6è lloc, tot i patir una petita caiguda a la baixada. Tanamteix, la secció de ruta va participar en el campionat de Catalunya de contra-rellotge a la localitat de Torregrossa, a Lleida. Com a federació andorrana van participar Magali Salomon i Sergi Casabella, però en la mateixa cursa van formar part altres corredors de la FAC, però ho van fer amb els seus respectius equips. Els resultats destacats van córrec a càrrec de Gerard Mora, amb una 11a posició en categoria cadet; Oscar Cabanas, sent 11è però en categoria elit; i Marc Saura, amb una 18a posició també en elit.