PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Caldea prepara la Setmana Santa amb l’espectacle Hydrox

Les reserves a l’última etapa de la temporada avancen a bon ritme

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu de Caldea.
Imatge d’arxiu de Caldea. | Caldea

La Setmana Santa és l’última oportunitat per gaudir de la temporada de neu d’Andorra amb el seu màxim esplendor. Les nevades de la darrera setmana auguren unes bones condicions a les pistes d’esquí al Principat, assegurant així una Setmana Santa a ple rendiment al país. L’oferta de shopping, natura i wellness segueix sent el centre d’atenció. Per això, Caldea ha preparat aquesta cita del calendari vacacional amb espectacles i animacions específicament pensades per als visitants com l’espectacle d’acrobàcies en teles Hydrox que es durà a terme al termolúdic durant els dies 14, 15, 16 i 17 d’abril amb dues sessions a les 11.40 i a les 21.40 hores. Al llarg d’aquestes dates, els usuaris podran tornar a vibrar amb els jocs d’aigua, les llums i les figures dels acròbates acompanyats per la veu d’una solista en directe.

D’altra banda, Innú oferirà les Champagne Sessions, una animació que s’ha estrenat aquest hivern amb molt d’èxit, ja que els visitants  podran gaudir d’una copa mentre s’estan a l’aigua del jacuzzi a ritme de la música en directe d’un saxofonista. De la mateixa manera que l’espectacle Hydrox, aquestes sessions tindran lloc els dies 14, 15, 16 i 17, des de les 18.00 fins a les 22.00 hores, en sessions de 15 minuts.

Pel que fa a les reserves per a la darrera cita de la temporada de neu, aquestes avancen a bon ritme i amb molt bones perspectives de cara al bon temps. Els dies més intensos seran el divendres i el dissabte on els spas ja es troben pràcticament plens amb les prereserves en l’horari de tarda i nit, la franja més demandada. El volum de reserves de grups d’escolars per aquest març, per exemple, ja ha estat superior que en dates prepandèmiques i les reserves per la cua de l’abril i per la resta de la primavera són molt esperançadores, també superant les xifres del 2019. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT