PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Meeting Internacional de Natació torna a la normalitat

Aquest any hi ha 360 participants i 13 equips, set d’ells estrangers

Per El Periòdic

Nedadors inicien la competició aI Meeting Internacional de Natació.
Nedadors inicien la competició aI Meeting Internacional de Natació. | ANA/L.G.

El XXVIII Meeting Internacional de Natació d’Encamp ha recuperat la plena normalitat amb un total de 360 participants procedents de 13 equips, dels quals set són internacionals.

Així doncs, la piscina del Complex Esportiu i Sociocultural encampadà es va omplir ahir de joves esportistes i de familiars, els quals van assistir a l’esdeveniment per animar-los. «Estem molt contents perquè finalment tornem a recuperar la normalitat després de l’esclat de la pandèmia el març del 2020, quan no el vam poder dur a terme, i d’una edició el 2021 sense públic ni grups internacionals a causa de les restriccions», va manifestar la presidenta del Club Natació Encamp, Elsa Rigau.

En la mateixa línia, es va pronunciar el conseller d’Esports del comú, Xavier Fernández, qui va posar en relleu la satisfacció dels equips internacionals per poder tornar a desplaçar-se a la vila. «Tenim el poble que fa goig ple d’esportistes i famílies per gaudir d’Encamp i de la natació al llarg de tot el cap de setmana», va indicar.

A més, va apuntar que després de 27 edicions l’esdeveniment es troba totalment consolidat, a banda d’haver-se convertit en una iniciativa que reafirma l’aposta de la corporació per reactivar la parròquia a través dels esports i la competició.

Per la seva banda, Rigau també va comentar que la natació és un «dels punts forts d’Encamp» en l’àmbit esportiu i va puntualitzar que hi ha hagut «molts equips que s’han quedat a la llista d’espera», en ser la primera competició postpandèmia. 

Per acabar, Fernández va mostrar la voluntat del Comú d’Encamp per «continuar creixent de mica en mica» i va agrair l’esforç del Club Natació Encamp per l’organització de l’esdeveniment. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT