PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Competició d’skate i Grand Prix a Sant Julià de Lòria

Els guanyadors obtindran material de Kilvil i entrades de Naturland

Per El Periòdic

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, en una activitat anterior del projecte MovLav
El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, en una activitat anterior del projecte MovLav | ANA / L.G.

El projecte MovLav, impulsat pel Comú de Sant Julià de Lòria, durà a terme un concurs de skateboarding per joves a partir de vuit anys avui a les 15.30 hores al parc Prat del Senzill de Sant Julià. A més, a la cota 1.600 de Naturland es disputarà un Grand Prix, també per joves a partir de vuit anys,  a les 11.30 hores durant el dia de demà.

Pel que fa al concurs de skateboarding, serà de participació lliure on es busquen els millors skaters del dia en categoria noi i noia, així com al patinador més jove i el més vell. El dinamitzador del torneig centrarà l’atenció en un mòdul concret del skatepark i els jutges aniran indicant quins són els millors trucs premiats. La jornada estarà amenitzada amb música, un concert en directe i un berenar de la mà de Telepizza.

D’altra banda, s’efectuarà un concurs d’habilitats amb proves en l’àmbit natural que els participants hauran de passar en el millor temps possible o amb els menors errors a Naturland. La participació serà individual i per joves més grans de vuit anys i es realitzaran dues divisions del concurs per edats: de vuit a 15 anys i un altre per majors de 16 anys. El guanyador del skateboarding s’endurà material de skate de KILVIL i el del Grand Prix, quatre entrades per Naturland. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT