PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els homes de Xepi Garcia volen superar-se a casa

El sènior masculí es veu les cares amb el Foyer Laique du Haut Vernet

Per David Sansaloni

Una imatge d’arxiu del VPC.
Una imatge d’arxiu del VPC. | VPC Andorra Rugby XV

El VPC sènior masculí es troba davant del primer pas d’un camí que s’espera més llarg. Després de remuntar posicions a la classificació de la Divisió d’Honor d’Occitània amb l’arribada a la banqueta de Xepi Garcia, els tricolor reben el Foyer Laique du Haut Vernet demà, a partir de les 15.00 hores a l’Estadi Nacional, en el que serà el primer partit del play-off d’ascens.


Els andorrans comptaran amb el factor casa, però no ho tindran fàcil davant d’un rival «enganyós», segons va explicar Garcia a EL PERIÒDIC. «No és un sisè classificat normal, ja que han tingut moltes lesions aquesta temporada i no s’ha pogut veure el que realment són», va dir el tècnic, mentre afegia que «compten amb jugadors internacionals i serà un equip molt complicat perquè ja sabem com són els conjunts del Rosselló, de la zona de Perpinyà, faran gala d’una gran intensitat i haurem d’estar a un alt nivell i fer un partidàs si volem guanyar».


El principal hàndicap dels del Principat serà el desgast físic patit pels internacionals que van jugar amb la selecció, però «haurem de saber cobrir-los de la millor manera, pensar que som capaços i gaudir del duel al Nacional». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT