PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’Unicaja d’Ibon Navarro es creua en el camí tricolor

El MoraBanc afronta un partit «especial» en el qual intentarà treure la victòria

Per David Sansaloni

Un instant del partit d’anada entre el MoraBanc i l’Unicaja.
Un instant del partit d’anada entre el MoraBanc i l’Unicaja. | acb Photo / Albert Martín

El MoraBanc disputarà demà un dels partits més especials d’aquesta temporada, i és que l’Unicaja de Màlaga, dirigit per l’exentrenador tricolor Ibon Navarro, rebrà el conjunt del Principat al Martin Carpena. Així ho va definir l’actual tècnic, David Eudal, que va explicar que «per mi, per ell i pels jugadors, pel nostre staff... Per tothom serà especial. No sé si això és millor o pitjor, perquè sí que sabem algunes jugades les quals utilitzen que també les utilitzem nosaltres i els jugadors veuran a pista tàctiques que estan acostumats a defensar».


No obstant això, el context afavoreix una mica més als andorrans, que arriben d’aconseguir una victòria molt important a l’EuroCup davant l’Slask Wroclaw a Polònia, que va suposar la quarta plaça del grup i el factor pista al play-off. D’altra banda, l’Unicaja ve de rebre un sever correctiu per part del Manresa, també en competició europea, però aquest factor «encara fa que hàgim d’anar més amb compte i més preparats de cara al duel», va dir Eudal. L’entrenador tricolor també va fer referència a aquest mateix partit contra els polonesos el passat dimecres, i va explicar que «vam fer moltes coses contra l’Slask que hem d’evitar repetir si volem tenir opcions de competir i guanyar a Màlaga».


El mateix guió va seguir el jugador del MoraBanc Oriol Paulí, que també va voler afegir que, tot i ser conscients que queda molt a corregir, «tenim ganes d’acabar bé la temporada, estem contents perquè vam guanyar i crec que l’ànim de l’equip ha millorat». Paulí té clar que el duel al sud d’Espanya no serà fàcil, ja que «el Carpena sempre prem i són un equip que vénen de fer un mal partit a la Champions contra el Manresa, i és per això que ens esperem un Unicaja molt agressiu». Pel que fa a la plantilla malaguenya, «tenen jugadors que defensivament són molt forts i que ens apretaran amb intensitat, i nosaltres hem d’estar preparats», va explicar el jugador català.


Al MoraBanc li esperen dues jornades intenses amb aquesta a Màlaga i una pròxima el dimarts vinent a Gran Canària. De fet, els tricolor no tornaran al Principat, i marxaran directament des d’Andalusia cap a les illes per intentar preparar-se de la millor manera per afrontar aquest tram final de temporada. A la convocatòria torna Yannick Franke, del qual s’esperen grans coses, mentre que Amine Noua serà baixa. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT