PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Núñez i Cornella guanyen el supergegant i es proclamen campions d’Andorra

Amb aquest resultats s’han donat per finalitzats els Campionats d’Andorra

Per El Periòdic

El podi femení de supergegant dels Campionats d'Andorra.
El podi femení de supergegant dels Campionats d'Andorra. | FAE

Els Campionats d’Andorra han posat punt final amb la cursa masculina i femenina de supergegant. La prova, celebrada a la pista Àliga, ha acabat amb la victòria de Jèssica Núñez i Pere Cornella, que s'han proclamat nous campions nacionals de la disciplina.

A la cursa femenina, Jèssica Núñez ha aconseguit el triomf amb un crono de 57.10, i amb 79.56 punts, lleugerament millors que els actuals 80.61 de l’última llista de la FIS. Així mateix, Jordina Caminal ha acabat tercera i subcampiona d’Andorra, amb +0.69 respecte a Núñez. En segona posició ha acabat l’espanyola Lisa Vallcorba, a 0.06. Igualment, l’andorrana Clàudia Garcia ha estat 6a a 1.34.

En homes, Pere Cornella s’ha proclamat campió d’Andorra i a més ha guanyat la cursa de supergegant amb un crono de 55.55. L’andorrà s’ha imposat amb un avantatge de 0.71 respecte al segon, l’espanyol Conrad Sastre. Eric Ebri ha sigut tercer, i subcampió d’Andorra, a 0.99, mentre que en quarta posició ha finalitzat Lluís Torres, a 1.08. Ja a la 10a posició ha acabat Àlvar Calvó, a 2.52, mentre que Pirmin Estruga ha sigut 15è a 2.97, Cerni Gil 16è a 3.19, Nicolas Piccino 18è a 3.94 i Enzo Fuentes 19è a 4.01.

PUBLICITAT
PUBLICITAT