PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Capdevila i Serrano, noves representants de la CASS

Ambdues tenen experiència en la gestió de comú i en la sanitat

Per El Periòdic

L’edifici de la CASS.
L’edifici de la CASS. | Sergi Pérez

El Consell de Ministres va aprovar, a proposta dels ministres de Salut, Albert Font; d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés; de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo; i de Finances, Eric Jover; els nomenaments de Montserrat Capdevila i Pilar Serrano com a noves representants del Govern al Consell d’Administració de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS).

Capdevila i Serrano compartiran responsabilitats en el si del consell d’administració amb la resta de membres nomenats pel Govern –Jordi Cinca i Carla Guerrero– i amb els representants electes: Montserrat Neras i Pilar Tomàs com a representants dels assalariats, Jacint Risco com a representant dels pensionistes, i Francesc Zamora com a representant dels empresaris.

Capdevila té la carrera de Ciències Empresarials i un postgrau en Fiscalitat –especialitat comptable i financera– i va exercir de cònsol major i menor d’Escaldes-Engordany. Per la seva banda, Serrano va treballar al SAAS des de 1982 fins a la seva jubilació, primer com a auxiliar i després com a infermera i formadora. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT