PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc assoleix la quarta plaça i espera el Buducnost

La victòria tricolor a Polònia davant l’Slask i la derrota del Lietkabelis a França contra el Metropolitans fa que els tricolor es quedin amb el factor pista

Per David Sansaloni

El quadre del play-off de l'EuroCup.
El quadre del play-off de l'EuroCup. | EL PERIÒDIC

L’última jornada de la fase regular de l’EuroCup no li hauria pogut sortir millor al MoraBanc. Tot i patir a Polònia en un duel que va estar disputat fins als darrers instants, els tricolor van complir l’objectiu de la victòria per 91-95 i només van haver d’esperar el que feia el Lietkabelis a França, en el duel contra el Boulogne Metropolitans 92. Amb la derrota dels lituans, el conjunt del Principat va aconseguir establir-se a la quarta plaça del grup, fet que va suposar obtenir el factor pista al play-off.


D’aquesta manera, el Poliesportiu acollirà el pròxim dia 19 o 20 d’abril (encara per confirmar) l’eliminatòria corresponent als vuitens de final de l’EuroCup entre el MoraBanc i el cinquè classificat del grup B, en aquest cas el Buducnost Voli Podgorica.


La victòria dels montenegrins davant el Frutti Extra Bursaspor per 86-89 els va atorgar aquesta cinquena posició, i tenint en compte que els andorrans s’haguessin pogut enfrontar a un històric com el Virtus Segafredo de Bolonia, que ja va guanyar la segona competició europea en aquell moment anomenada Copa Saporta, el Buducnost dona més esperances de poder materialitzar el passi a la següent ronda.


Aquesta temporada, en introduir-se el nou format en el camí cap al títol, un total de 16 equips competiran en fases eliminatòries a un sol partit fins que només quedi un. No obstant això, amb aquests canvis instaurats per l’organització aquest any, els dos finalistes de l’EuroCup es guanyaran un bitllet per l’Eurolliga la pròxima campanya. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT