PUBLICITAT

La Caleruela es concentra contra l'últim crim masclista

el periòdic
escaldes-engordany

La majoria dels veïns del nucli de la Caleruela van assistir ahir, a les 12 del migdia, a l'acte de rebuig convocat per l'Ajuntament de Villacarrillo (Jaén) amb motiu de l'assassinat de Ramona Martínez, de 44 anys, a mans de la seva exparella, A.G.A., de 45 anys. El matrimoni, que es trobava en ple procés de separació, havia residit al Principat, si bé ja feia uns mesos que havien tornat a la localitat andalusa d'on són originaris, segons van informar fonts d'aquell municipi.

L'acte es va iniciar a la sala de plens, on es va llegir un manifest de condemna. Posteriorment, els veïns del municipi van guardar un minut de silenci a la plaça de la Constitució de Villacarrillo, a les portes mateix del consistori. Segons declaracions de l'alcalde, Francisco Montañez, a Europa Press, l'acte va servir perquè el poble de Villacarrillo «mostrés el seu rebuig i també per donar suport a la família».

Ahir, el presumpte autor de l'assassinat encara es trobava detingut a les dependències de la Guàrdia Civil de Villacarrillo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT