PUBLICITAT

Andorra la Vella

Un escull dels grans

L’FC Andorra rep el Reial Madrid Castilla sent els blancs l’equip més en forma de la competició a dia d’avui

Per David Sansaloni

Vergés i Molina lluiten una pilota durant l’entrenament d’ahir a l’Estadi Nacional.
Vergés i Molina lluiten una pilota durant l’entrenament d’ahir a l’Estadi Nacional. | @FCANDORRA

L’FC Andorra viurà avui, a partir de les 21.00 hores a l’Esatdi Nacional, una de les jornades més exigents d’aquesta Primera RFEF Footters. Els tricolor es veuen les cares amb la pedrera del Reial Madrid, que arriba com l’equip més en forma del campionat avui dia, cedint tan sols un empat en els darrers cinc partits disputats i amb quatre victòries al caseller.


Per trencar la dinàmica dels merengues l’entrenador de l’equip, Eder Sarabia, té clar per on passen les possibilitats locals, i és que el Madrid «sabem que és un equip que pot patir més si no té la pilota». El tècnic basc es va mostrar optimista de cara a la trobada, afirmant que «hem pres nota del partit d’anada i estem bé, preparats per jugar contra un dels millors equips de la categoria».


Tot i haver-se deixat fins a set punts en els últims duels, l’FC Andorra continua ocupant les posicions capdavanteres de la classificació. Els tricolor es troben tercers amb 55 punts, empatats amb el Vila-real B que se situa segon, i a tan sols un punt de l’Albacete que és el conjunt que encapçala la lliga. Amb aquest context, el valor de cada partit canvia, i així ho va explicar Sarabia. «Cada victòria, empat o derrota ens afecta, però ja no sols a nosaltres, sinó també als rivals directes. No obstant això, hi ha molts moments en què ens centrem tant en el dia a dia que ens oblidem del que estem fent i, sobretot, com ho estem aconseguint», va declarar l’entrenador.


El resultat de l’anada a la capital d’Espanya (3-1) va ser «una mica enganyós, ja que penso que vam fer coses per merèixer més», però d’igual manera, «el Madrid és un equip que compta amb els millors jugadors d’aquestes edats que tenen un talent individual increïble».


Per al vestidor no ha canviat la mentalitat del partit a partit, i tal com va assenyalar Sarabia el fet de pensar en el futur «és una cosa que intento treure del cap als jugadors. No val la pena perdre el temps pensant en què passarà, ja que serà el dia a dia el que determinarà on podem arribar». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT