PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La CEA dona 4.500 d’euros a la Creu Roja a favor d’Ucraïna

L’Aidaba fa entrega de 15 palets d’aigua que ja s’han enviat a Polònia

Per El Periòdic

Gerard Cadena, Josep Pol i Jordi Prat.
Gerard Cadena, Josep Pol i Jordi Prat. | CEA

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) va lliurar ahir a la Creu Roja Andorrana un xec per valor de 4.500 euros provinents de la campanya de recollida de fons destinada a ajudar la població ucraïnesa afectada pel conflicte bèl·lic. En la seva recepció, el president de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol, va assegurar que els diners es destinaran a «adquirir medicaments i altres productes de primera necessitat que enviarem en una quarta missió humanitària». 

Per la seva banda, el president de la CEA, Gerard Cadena, va destacar que l’empresariat del país «sempre s’ha mostrat solidari i sensible amb les víctimes innocents dels conflictes bèl·lics, i en aquest cas no podia ser diferent». «La ciutadania està sent solidària, i les empresàries i empresaris no ens podíem quedar al marge», va sentenciar.

Paral·lelament, l’Associació d’Importadors i Distribuïdors d’Alimentació i Begudes Alcohòliques i Vins d’Andorra (Aidaba) va donar 15 palets d’aigua, que van ser inclosos en el tercer comboi d’ajuda humanitària i que ha viatjat aquest el darrer cap de setmana fins a Polònia. L’Aidaba és una entitat associada a la CEA, i amb aquest gest, ha volgut ajudar a mitigar els efectes de la guerra a Ucraïna. El seu president, Jordi Prat, va destacar que «tots ens sentim concernits pel conflicte, i hem de mirar d’aportar el nostre granet de sorra». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT