PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Fundació Armor lliura un xec de 8.000 euros a Unicef

Es tracta d’una aportació complementària a la qual anualment fa l’entitat

Per El Periòdic

Albert Mora i Jordi Aristot, en l’intercanvi del xec.
Albert Mora i Jordi Aristot, en l’intercanvi del xec. | Unicef Andorra

La Fundació Privada Armor va lliurar un xec de 8.000 euros a Unicef Andorra per tal de contribuir als projectes del comitè. Aquest xec serveix com a complement a l’aportació fixa anual que realitza la fundació des de la seva creació. El xec va ser entregat pel president de la fundació, Jordi Aristot Borràs, al director d’Unicef Andorra, Albert Mora.

La Fundació Privada Armor és una fundació de caràcter filantròpic creada per Manela Mora Font l’any 1999. Actualment, aquesta fundació és gestionada i representada per la família Aristot Mora. La fundadora va aportar la dotació fundacional en el moment de la constitució, que des de l’inici ha estat invertida en una cartera financera gestionada pel seu patronat. Independentment de la donació provinent del resultat d’aquesta cartera financera, la fundació també fa anualment una donació d’un import significativament major que és nodrida pels propis membres de la família.

Tot i que la fundació fa donacions a diverses entitats, el principal destinatari és Unicef, ja que la família Aristot Mora hi té un fort lligam, donat que Manela Mora Font va ser la fundadora i primera presidenta d’aquest comitè. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT