PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Raposeiras firma una 20a posició general a Jerez

L’andorrà recull també l’ 11 plaça en la Copa Kawasaki

Per El Periòdic

Raposeiras durant la cursa.
Raposeiras durant la cursa. | J.R.

El Circuit de Jerez va acollir la primera cursa del Campionat de Superbikes Junior, en la qual va estar a la línia de sortida el jove pilot Jordi Raposeiras. L’andorrà va afrontar un inici de temporada «renovant la il·lusió» amb l’equip Ilusionteam21, i a Jerez va voler seguir demostrant la bona progressió que ja va avivar el 2021.


Pel que fa a la jornada, el tricolor va aconseguir en aquesta primera cursa la 20a posició general i una 11a posició en la Copa Kawasaki. Als classificatoris, que van tenir lloc el dissabte, Raposeiras no es va poder fer amb un millor lloc pel que fa a la nombrosa graella de sortida, i això el va perjudicar a l’hora d’assolir la posició final. Els temps per volta van ser d’allò més ajustats entre pilot i pilot, però tot i les adversitats, el competidor va registrar una millor marca en comparació a la que va fer la passada temporada en el mateix circuit.


Amb aquest fet al capdavant, que demostra una millora, Raposeiras continuarà el calendari del Campionat de Superbikes Junior, que tindrà la seva pròxima parada al Circuit Ricardo Tormo de València el pròxim cap de setmana del 21 d’abril. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT