PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Esteve i Mijares, campions d’Andorra d’eslàlom

Els de la FAE van assolir la 2a i 4a plaça en la cursa d’ahir

Per El Periòdic

Esteve, al podi masculí.
Esteve, al podi masculí. | FAE

La jornada al Pas de la Casa va ser, de nou, d’allò més profitosa per a la delegació andorrana, en aquest cas pel que fa als eslàloms masculí i femení corresponents als Campionats d’Andorra. Els corredors de la Federació Andorrana d’Esquí Àxel Esteve i Carla Mijares es van proclamar com a nous campions nacionals de la disciplina.


En categoria masculina, la victòria ahir va ser per a l’espanyol Alejandro Puente, que es va imposar amb un temps d’1.34.11, mentre que, per la seva part, Esteve va ser segon a la cursa a 0.34 i va marcar 25.09 punts FIS, la qual cosa millora els seus actuals 26.80. A més, Àlex Rius va finalitzar 5è amb +1.70, mentre que Bartumeu Gabriel va acabar 6è a 2.47 i 41.61 punts FIS, a prop dels seus actuals 39. Així mateix, Xavier Cornella va ser 11è a 3.48, i pel que fa al grup EEBE Pirmin Estruga va ser el més destacat, finalitzant 26è a 7.62 i amb millora de punts, ja que tenia 87.16 i ahir va marcar 81.56.


A la cursa femenina, Carla Mijares va assolir la quarta posició de la cursa quan era primera a la primera mànega, però malauradament va cometre una errada a la segona mànega que la va deixar fora del podi. L’andorrana va marcar un temps final a 1.74 de la guanyadora, la francesa Zoe Douat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT