PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Raül Ferré fa el salt als Campionats d’Europa de Muntanya a França

El jove pilot de l’ACA presenta el seu calendari esportiu per aquesta temporada 2022

Per El Periòdic

Ferré ahir, durant la presentació de la temporada.
Ferré ahir, durant la presentació de la temporada. | ACA

Raül Ferré farà el salt al Campionat d’Europa de curses de muntanya. Així ho va explicar l’integrant del programa de joves pilots de l’ACA ahir, en la presentació de la temporada que es va realitzar a la seu de l’Automòbil Club d’Andorra. «Estic molt content perquè tant al campionat de França com al d’Europa, que comencen aquest cap de setmana, hi ha els millors pilots de l’especialitat», va declarar Ferré, mentre que, quant als objectius, el pilot, que enguany farà la tercera temporada tant en competició com en el programa de joves pilots, se’ls ha marcat ambiciosos, i aposta per «aconseguir un top10 en el Campionat d’Europa».


Sobre com ha afrontat la pretemporada, el pilot va reconèixer que «encara no he pogut provar la barqueta» però, no obstant això, va afegir que «la base és la de la temporada passada, però s’hi han introduït millores que faran que tot funcioni més bé». El debut serà a França, en la primera prova puntuable per a l’europeu de l’especialitat i l’ascensió serà a Saint Jean du Gard-Col de Saint Pierre, una de les pujades amb més solera i que acumula més anys en el circuit competitiu. «No conec com és, però he treballat amb el simulador i sobretot amb molts vídeos, perquè és una cursa que fa molts anys que es fa».


Per la seva part, el secretari general de l’ACA, Toti Sasplugas, va apuntar que «estem molt contents amb la progressió que està fent, i per això hem plantejat un calendari tan exigent com aquest». A més a més, el dirigent va afegir que «nosaltres tenim molta confiança en ell, i aquesta tot just serà la seva tercera temporada. No li albirem sostre». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT