PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’eslàlom FIS al Pas deixa Esteve i Medina tercers

Per El Periòdic

Esteve (dreta), tercer al podi.
Esteve (dreta), tercer al podi. | FAE

La primera jornada de curses a Grandvalira-Pas de la Casa, amb l’eslàlom FIS masculí i femení, i que continuaran els pròxims dies amb els Campionats d’Andorra d’eslàlom, gegant i supergegant, va deixar un bon regust per a la delegació andorrana. Àxel Esteve i Íria Medina van aconseguir ser tercers, registrant una millora de punts, com també ho van fer els altres sis andorrans que van poder finalitzar la cursa: Àlex Rius, Xavi Cornella, Àlvar Calvó, Eric Ebri, Pirmin Estruga i Pere Cornella.

Medina va acabar amb +0.07 respecte a les dues corredores que van marcar el millor temps. L’esquiadora andorrana, amb aquesta tercera plaça, ha marcat 51.53 punts FIS, quan tenia 51.76 en l’última llista de la FIS. No han acabat la cursa les andorranes Carla Mijares, Jèssica Núñez, Jordina Caminal i també Clàudia Garcia.

A l’eslàlom FIS masculí es va imposar l’italià Fabio Allasina amb 1.36.55, amb l’espanyol Alejandro Puente segon amb +0.02 i amb Àxel Esteve tercer amb +0.36. A més, l’andorrà va millorar punts FIS, ja que va marcar 25.72, quan tenia 26.80. En la mateixa bona línia es va moure Àlex Rius, que va ser quart amb +0.85 i també amb rebaixa de punts: 29.43, quan tenia 29.73. Dintre del top10 va finalitzar també Xavi Cornella, que ha sigut 7è a 1.96 i amb 37.82 punts, millorant els 40.07 de l’actualitat a l’última llista de la FIS.

PUBLICITAT
PUBLICITAT