PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Massana programa vuit activitats per la Pasqua

Les inscripcions ja es poden fer al Punt 400

Per El Periòdic

Uns dels jocs disponibles en la festa d’aniversari del centre jove, celebrada l'octubre passat.
Uns dels jocs disponibles en la festa d’aniversari del centre jove, celebrada l'octubre passat. | Comú de la Massana / Eduard Comellas

Des del dilluns dia 11 fins al divendres, 22 d’abril, el Punt 400 de la Massana organitza vuit activitats, amb l’objectiu que els joves es diverteixin al màxim durant les vacances escolars.

Segons ha posat en relleu el Comú de la Massana, la filosofia es basa a oferir una activitat dirigida diària, a excepció dels festius, que es complementa amb l’oferta habitual del centre jove, d’accés lliure. A més, els joves es poden apuntar únicament a les activitats dirigides que prefereixin, és a dir, no cal inscriure a tota la setmana completa. Hi ha propostes esportives, com el waterpolo, el ping-pong, el pàdel o l’esquaix. També hi ha un taller de cuina i sortides a Caldea, a l’espai Zerolatency o per jugar a les bitlles.

“«Per a nosaltres, la franja de l’adolescència és vital: hem d’oferir-los activitats que s’adaptin als seus gustos i necessitats, al mateix temps que els hem de transmetre valors», destaca al respecte el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet.

Així mateix, cal inscripció prèvia per poder prendre part, ja que les activitats dirigides estan limitades a un màxim de vint joves, que estaran acompanyats pels dos monitors del Punt 400, Sofia Martins i Abou Ba. Per optimitzar els recursos i fomentar la relació entre els joves, les activitats es realitzen de forma coordinada amb el centre jove d’Ordino.

PUBLICITAT
PUBLICITAT