PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 100 propostes als pressupostos participatius

La majoria de les aportacions ciutadanes arriben via telemàtica

Per El Periòdic

Presentació de les propostes dels pressupostos participatius.
Presentació de les propostes dels pressupostos participatius. | Comú d\'Andorra la Vella.

El Comú d’Andorra la Vella va rebre un total de 108 propostes ciutadanes en la segona edició dels pressupostos participatius, després que el dijous passat finalitzés el període de presentació d’idees. Es tracta d’una xifra molt similar a la registrada l’any passat i que, segons la consellera de Projectes Participatius, Meritxell López, «ha de representar una motivació per a totes i tots de cara a les següents fases d’aquesta convocatòria». Alhora, va agrair la «bona implicació» i participació de la població de les propostes, que ara s’analitzaran detingudament una a una.

La majoria de les aportacions ciutadanes (89) van arribar per via telemàtica, a través de la web decidim.andorralavella.ad, mentre que les 19 restants es van trametre a través de les bústies ubicades al centre cultural la Llacuna, a l’oficina de l’Espai Ciutadà, a l’oficina de tràmits de Santa Coloma i a El Rusc.

Ara, el projecte dels pressupostos participatius arriba a l’equador, ja que es valoraran detingudament per part dels serveis tècnics del comú mitjançant la Taula Tècnica de Validació. S’analitzarà, doncs, que compleixin els requisits establerts, com ser viables econòmicament amb un topall màxim de 200.000 euros, el doble de l’any passat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT