PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La corporació instal·larà tres nous pipicans a la vila

Mas calcula que la inversió serà d’uns 9.000 euros en total

Per El Periòdic

El pipicà situat a l’aparcament de Prat de l’Areny.
El pipicà situat a l’aparcament de Prat de l’Areny. | Comú d\'Encamp

El Comú d’Encamp instal·larà tres nous pipicans a la vila per donar més servei a les zones residencials i vetllar per la neteja de la via pública. Així ho va explicar la cònsol major de la parròquia, Laura Mas, el darrer dijous després de la sessió ordinària del Consell de Comú, on va puntualitzar que les instal·lacions se situaran a l’aparcament d’Hort de Godí, a les Bons, i el tercer, tot i que de manera temporal a causa de la construcció del nou parc de l’Ossa, es trobarà a l’aparcament de sota l’església de Santa Eulàlia.

En referència al cost, la cònsol va indicar que, tot i que encara s’hi està treballant, des de la corporació es calcula que hi destinaran aproximadament 9.000 euros, tenint en compte que cada pipicà suposarà una inversió d’uns tres mil euros. Mas va posar en relleu que amb les tres noves instal·lacions, la parròquia disposarà d’un total d’11 pipicans, un dels quals al Pas de la Casa, on els animals poden fer les seves necessitats i també compten amb un espai de lleure. A més, va recordar la necessitat de dur a terme el genotipatge i la nova normativa, que obliga a ruixar amb aigua els orins dels gossos i a recollir els excrements.

Des del comú van exposar que al Pas també s’han instal·lat 10 nous dispensadors de bosses, que a més a més seran, biodegradables. Cal recordar que incomplir la normativa pot suposar sancions de 150 euros o de 300 euros si s’és reincident, segons va informar l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT