PUBLICITAT

Futbol i vòlei perdent llocs

  • L'equip d'Imbernón i el d'Hillaire abandonen el lideratge per perdre i per descansar, respectivament
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cristian amb la pilota en l'Andorra-Borges de la primera volta Foto: EL PERIÒDIC

Set jornades portava el FC Andorra sense perdre quan va caure diumenge al camp del Borges Blanques. I tal és la competència en la part alta de la taula que amb aquesta patinada l'equip de Richard Imbernón ha perdut el lideratge. L'Almacelles li trepitjava els talons a un punt i ara és al revés: és l'Andorra el que el persegueix, a dos punts, sense oblidar un Atlètic Alpicat que cada vegada va a més i ja només està a un punt dels tricolors i a tres del lideratge.

El Club Vòlei Andorra ha viscut una situació similar en tenir jornada de descans. La cosa està també tan apretada en la Lliga FEV que ha passat de ser líder a la quarta posició, tot i que amb un partit menys que primer i segon –UPV València i Oviedo, respectivament–. L'Ibiza Volley, que va superar per un fàcil 3-0 l'Universidad de Burgos, és l'únic que amb els mateixos números –8 triomfs i 3 derrotes– està per sobre del conjunt que dirigeix Lluís Hillaire.

En futbol sala la gran victòria del BP contra el Ribera de Navarra ha permès l'equip de De la Rosa mantenir les distàncies amb el novè classificat, que continuen sent de cinc punts i amb un partit menys. El play-off és més a prop.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT