PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tere Morató es lesiona i diu adeu a la temporada

La jugadora del Villareal es va trencar el lligament encreuat

Per El Periòdic

Tere Morató durant el partit.
Tere Morató durant el partit. | Villarreal

Males notícies per a la jugadora de la selecció nacional de futbol i del Villarreal, Tere Morató. En el darrer comunicat mèdic de l’equip castellonenc, es va anunciar que la davantera va patir el trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre, amb la qual cosa diu adeu a la temporada. La lesió es va produir en el partit corresponent a la 25a jornada de lliga, en què el Villarreal va jugar contra l’Athletic Club de Bilbao.

Cal recordar que Morató ja es va perdre l’inici de la temporada a causa d’un problema al turmell, però ho va superar amb paciència. A més,  el renéixer del Villarreal en la lliga i l’entrada de ple en la lluita per la permanència, van coincidir amb el seu retorn en el terreny de joc i la seva aportació en forma de gols, assistències i actitud ofensiva en totes les competicions. 

D’altra banda, amb la Selecció andorrana, Morató ha jugat dos partits durant aquesta temporada en què va marcar cinc gols en les victòries davant Liechtenstein (2-4) i amb Gibraltar (4-1). De la mateixa manera, cal remarcar que Morató es va convertir en la pionera del futbol andorrà en debutar a la Lliga Iberdrola, la competició de més alt nivell de l’Estat espanyol, estrenant-se contra el Reial Madrid vestint la samarreta del Rayo Vallecano ara fa un any i mig. La jugadora formada a l’Enfaf, va assolir la permanència jugant 18 partits com a titular amb l’equip madrileny i va fitxar pel conjunt castellonenc durant l’estiu de l’any passat en què està destacant positivament, fins ara. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT