PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

A punt pel gran Barça

Els tricolor reben als líders de la Lliga Endesa després de la desfeta de la setmana passada a Manresa

Per Àlex Pont

Miller-McIntyre intenta el tir davant d’Smits en el partit d’anada entre el Barça i el MoraBanc.
Miller-McIntyre intenta el tir davant d’Smits en el partit d’anada entre el Barça i el MoraBanc. | ACB PHOTO / V. SALGADO

El MoraBanc disputarà demà la jornada 27 de la lliga ACB contra el líder de la classificació, el FC Barcelona. El Poliesportiu d’Andorra presenciarà com els andorrans enfronten els blaugrana després del desastre del cap de setmana passat contra el BAXI Manresa, al cor de Catalunya. Tot i això, els homes de David Eudal tenen una nova oportunitat i la motivació extra d’abatre un dels grans de la classificació, tal com van fer amb el Madrid a finals de gener.

Tenint en compte que el Barça arriba d’una dura jornada d’Eurolliga contra l’Olympiacos a territori hel·lènic, el MoraBanc «té un partit molt important per demà, però no ens fixem en el rival pel nom que té, sinó que ens dedicarem a fer el que portem fent durant tot aquest any, treballar partit a partit», segons va assenyalar l’entrenador del MoraBanc, David Eudal. De totes maneres, caldrà que els andorrans vagin amb peus de plom perquè la gran estrella dels blaugrana Nikola Mirotic va encistellar una trentena de punts contra l’UCAM Múrcia, en un partit en què el Barça va patir per guanyar per la mínima a domicili. 

Al seu torn, el base del MoraBanc, Klevin Hannah, va indicar que «es tracta d’una oportunitat immillorable per demostrar a la nostra afició que podem jugar a un alt nivell com el Barça i, a més, tenint en compte el factor de jugar a casa». També va afegir que «la clau està en la concentració i la mentalitat de tots com a equip i no en arreglar un aspecte en concret; hem d’estar a l’altura després d’haver perdut a Europa i a la lliga». Quant als lesionats, el tècnic del MoraBanc va afirmar que «Connor i els altres van fer un entrenament complet i estan en bones condicions, per la qual cosa comptarem amb tots ells el dia del partit». A més, va afegir que «estem treballant els nostres hàbits d’esforç, concentració i intensitat, que són els trets diferencials per guanyar o perdre».

D’altra banda, cal remarcar que els tricolor estan empatats a punts amb els últims quatre equips de la classificació. En aquest sentit, es troben en zona de descens i hauran de tenir en compte el seu resultat contra el Barça i el resultat dels altres equips amb qui comparteix posició per sortir de les darreres posicions. Fent referència al nou fixatge del club, Eudal va declarar que «esperem veure treballar a Yannick i que ens aporti coses que ens han mancat últimament, com les opcions en l’atac i l’encert». També va afegir que «estem confiats que és un jugador de qualitat, capaç de defensar oponents més forts que ell». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT