PUBLICITAT

L'Engordany menja terreny al Ranger's en la lluita per pujar

  • El Lusitans la Posa B és més líder gràcies a la golejada contra el cuer Jenlai (0-7)
EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

Periodic
L'Engordany-Atlètic Escaldes. Foto: EL PERIÒDIC

La Segona Divisió Nacional comença a agafar color en la lluita pel lideratge i per l'ascens a Primera. El Lusitans la Posa B s'ha fet més fort en la primera posició gràcies a la golejada que va aconseguir contra el Q Esports Jenlai (0-7) i als altres resultats dels equips de la part alta, que l'han beneficiat. El filial del club que presideix Antonio da Silva ja és a tres punts del segon classificat, el Construccions Buiques Ranger's, que tenia un difícil compromís amb el Desigual Extremenya i només va poder treure un empat (1-1).

L'Engordany, el seu perseguidor en la lluita per l'ascens directe a la màxima categoria del futbol andorrà, ha pogut retallar-li dos punts i situar-se a sis gràcies al triomf aconseguit contra el Pidasa B (3-0), al qual ha empatat a punts en el tercer lloc.

En la part baixa l'Atlètic Escaldes i la Massana van empatar sense gols i la Penya Encarnada va golejar el Gestions JR Principat B per 0-5.

En la pròxima jornada –l'avantpenúltima–, el cap de setmana vinent, hi haurà un altre plat fort com és el Pidasa B-Construccions Buigues i també jugaran Gestions JR B-Q Esports Jenlai, Lusitans B-La Massana, Penya Encarnada-Desigual i Atlètic Escaldes-Engordany.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT