PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una quinzena de beques per a emprenedores locals

L’ambaixada dels EUA a Barcelona i Andorra Business són els amfitrions

Per El Periòdic

L'ambaixadora dels Estats Units a Espanya i Andorra, Julissa Reynoso, i el ministre d'Economia, Jordi Gallardo.
L'ambaixadora dels Estats Units a Espanya i Andorra, Julissa Reynoso, i el ministre d'Economia, Jordi Gallardo. | SFGA / JAVILADOT

El Consolat General dels EUA a Barcelona, en col·laboració amb Andorra Business, convoquen la primera edició del programa gratuït de formació per a dones emprenedores del govern estatunidenc Academy for Women Entrepreneurs (AWE), que tindrà lloc entre maig i octubre a Andorra amb la convocatòria d’una quinzena de beques. El programa es durà a terme en col·laboració amb l’Associació de Dones d’Andorra. 
El programa està obert a emprenedores de qualsevol nacionalitat, residents a Andorra, que hagin creat una startup en els darrers quatre anys o que tinguin una idea avançada i estiguin a punt de posar-la en marxa.  

L’ambaixadora dels Estats Units a Espanya i Andorra, Julissa Reynoso, va explicar que «volem que les dones desenvolupin tot el seu potencial econòmic com a emprenedores i connectar-les a una gran xarxa global de dones emprenedores d’arreu del món que també han participat a AWE; avui, més que mai, cal garantir que les dones tinguin totes les oportunitats possibles per contribuir a la reconstrucció de l’economia mundial». 

A més, aprofitant el seu desplaçament al Principat, Reynoso va mantenir una reunió amb el ministeri de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT